Justin Dejager is een jonge chef met bijzonder veel ambitie. Hij voltooidde zijn opleiding in de hotelschool in Koksijde waarna hij een specialisatiejaar volgde met betrekking tot wereldgastronomie en sterkeuken. De voorbije jaren heeft hij heel wat ervaring opgedaan. Zijn culinaire carrière begon als stagiair bij de 2-sterren restaurants: Restaurant De Jonkman en Restaurant Château du Mylord.
Zijn volgende uitdaging vond plaats in Zwevegem toen hij aangenomen werd als souschef bij Brasserie Venti. Bij Halte 69 begon hij als chef-kok. Daarna wou hij een andere weg inslaan en begon als catering assistant bij Flying Service/Kitchenstaff. Naast deze job werkte hij geregeld voor topchefs zoals de Boxy’s, Sergio Herman, Benoit en Bernard Dewitte. Daarenbovenop ondersteunde hij met zijn talenten het tv-programma: 2 sterrenrestaurant. Na al die ervaring was Justin klaar zijn eigen verhaal te beginnen met Dejager Service. Zijn troeven speelt hij hier op zijn eigen manier uit. Hij maakt gebruik van verse kruiden die eigenhandig geplukt worden om zijn gerechten een persoonlijke toets te geven.