U bent nu hier: Home » Nieuws

Catering nieuws (529)

Hieronder vindt u nieuwsberichten, gevonden op het internet met betrekking tot het woord catering.
 

Personalia – Frank van Zomeren vertrekt bij cateraar Cormet catering. Na viereneenhalf jaar zit zijn taak erop binnen de cateraar en vindt hij tijd worden om een volgende stap te zetten. Van Zomeren is binnen de cateringsector geen onbekende. Als ...

Datum: | Bron: @FoodClicks

The Bronze, Silver and Gold tiers recognise caterers who serve more locally produced, healthy and organic food. Caterers with the Bronze Catering Mark serve seasonal meals which are freshly prepared and free from undesirable additives including MSG, ...

Datum: | Bron: ITCM

HOEVELAKEN - De Ober Catering is alweer 10 jaar hét cateringadres voor Hoevelaken en verre omgeving. Daarom heeft de cateraar een mooie actie: bij bestelling van een barbecue of koud/warm buffet, hoef je niet te betalen voor elk tiende persoon!

Datum: | Bron: Dichtbij.nl

Voor reserveringen en informatie kunt u naar www.dinerenindewijngaard.nl of contact op nemen met De Walvisch Catering via onderstaande gegevens. De Walvisch Catering Tel. 020-426 36 20 info@dewalvischcatering.nl · www.dewalvischcatering.nl

Datum: | Bron: Dichtbij.nl

Geconstateerd wordt dat bedrijven in de catering- en horecasector meer gebruik zouden kunnen maken van de waardering van de consument voor duurzaam voedsel. De uitgave aan voedsel zonder duurzaamheidskeurmerk laat met een daling van 1,1 ...

Datum: | Bron: @FoodClicks

Willebroek Fietsers die een tussenstop willen maken in het pittoreske Klein-Willebroek, bezoeken de jongste tijd vaak het eetcafé Sacchetti's. Maar ook bedrijven doen tegenwoordig een beroep op de catering van Bram Brion. Pieter Kesselaers.

Datum: | Bron: Het Nieuwsblad

CUIJK - Keurslagerij & Catering William Hermanussen uit Cuijk heeft de Spare Ribs Trophy gewonnen. Dat is een prijs voor de beste spareribs van Nederland. De prijs werd maandag uitgereikt door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie. Blij

Datum: | Bron: Omroep Brabant

De Spare Ribs Trophy 2014 is gewonnen door Keurslagerij & Catering William Hermanussen uit Overasselt. Op 2 juni ontving William deze felbegeerde Trophy, van de vakwedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie, in het ...

Datum: | Bron: Food Nieuws

Klachten over te hoge werkdruk en te weinig loon hebben ertoe geleid dat cateringmedewerkers op de luchthaven Zaventem het werk neerleggen. Tientallen vluchten vertrokken dinsdag 3 juni zonder warme maaltijden of koude schotels aan boord.

Datum: | Bron: Misset Horeca

Het tennistoernooi Topshelf Open in Rosmalen kiest voor 'groene' catering. De producten zijn afkomstig van lokale boeren, meldt cateraar Hutten. Tennistoernooi kiest voor 'groene catering'. De komende drie jaar verzorgt Hutten de culinaire gastvrijheid ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

Patricks Catering is sinds ruim 20 jaar een gevestigde naam in de culinaire wereld. Patrick Rechards begon ooit als spareribs-verkoper, maar groeide uit tot de nummer één Surinaamse cateraar. Jörgen Raymann, Gerda Havertong, Patrick Kluivert en nog ...

Datum: | Bron: AT5

Eerlijke catering In de catering behoren voedselverspilling en goedkope bulkinkoop van niet duurzame producten tot de orde van de dag. Steeds meer cateraars zijn zich bewust van hun milieu-impact. Na uren gezwoegd te hebben in de keuken moet het ...

Datum: | Bron: DuurzaamBedrijfsleven.nl

Boels Party & Events opent een splinternieuwe vestiging in Breukelen (NL). Met keuze uit 50.000 artikelen en ruim 8.000 m2 opslagruimte is dit de grootste vestiging van Boels Party & Events in Nederland voor het huren van catering & event equipment.

Datum: | Bron: Eventplanner

De directie van het voedingsbedrijf Delicatesse Catering in Genk heeft maandag aangekondigd dat de boeken zullen neergelegd worden. Hierdoor verliezen 125 mensen hun job, voornamelijk deeltijdse arbeidskrachten. Delicatesse Catering is een relatief ...

Datum: | Bron: Het Belang van Limburg

Catering speelt een belangrijke rol bij meetings. De samenstelling van de maaltijd kan echter een groot verschil maken voor de effecten op het milieu.

Datum: | Bron: Eventplanner

Drie jaar geleden gaf Bart Dekimpe zijn job bij Covee op om zijn eigen bedrijf op te richten samen met zijn vriendin. Door de groei van het bedrijf ging he...

Datum: | Bron: Het Nieuwsblad
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy